Pagina's

donderdag 25 februari 2016

Beetje bezig met ... Mateo, Florian & Odin,


Na de Dickensmarkt - waar ik onlangs al over blogde -  kreeg ik al snel een opdracht voor een persoonlijke romper.


Voor Mateo, broertje van Tiago en hij woont in Zwitserland.


Het lukte niet helemaal om de romper als kerst-cadeau vanuit Nederland mee te krijgen (ik kocht nieuwe textielstiften en die vlekten meer dan ik had gedacht, dus het moest opnieuw.....), maar uiteindelijk is de romper toch op de plaats van bestemming aangekomen. Dankjewel voor de opdracht Sophie :-)


De naam Florian schreef ik in opdracht van de man van mijn vriendin A. :-) en net als bij Mateo ook met mijn nieuwe stiften. Nu ik aan de dunne punt van de stift gewend ben, lukt het goed om ze te schrijven in het lettertype (Open Versalen) dat ik leerde op de workshop van An Vanhentenrijk.
De laatste romper vandaag is voor Odin. Zijn oma Bettie heeft een blog (Bertiebo) dat ik graag lees sinds ik haar deze kaart mocht sturen via Postcrossing.


Bettie volgt mij ook terug en na de geboorte van de zoon van haar zoon, vroeg ze om een romper. Klik hier om de enthousiaste blog van Bettie over het kraamcadeautje te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!