Pagina's

zondag 28 juni 2015

Beetje Bezig met ... Zomer Challenge #3

Hier het vervolg op de kaarten voor de Zomer Challenge: een dagelijkse uitdaging om iets creatiefs te maken op een correspondentie kaartje. De eerste 2 weken staan hier en hier.

#CZC15: Gebruik een transparant materiaal


Deze stempel is van Darkroom Door, ik heb hem gewonnen bij Stamping Mathilda. Ik stempelde hem op een transparant vel - je weet wel de voor- en achterkantjes als je iets inbindt - en plakte het vel omgekeerd op. Zo wordt de afbeelding gespiegeld.

#CZC16: Droom / dromen


De tekst van John Lennon schreef ik al eens eerder, maar het blijft één van mijn favorieten! De dromenvanger heb ik - met een beetje inspiratie van Google afbeeldingen - zelf getekend.

#CZC17: Mandala


Tekst van Mandela bij een mandala :-) Getekend en geschreven met rode, roze, paarse en zwarte fine-liner.
 

#CZC18: Stempelen met verpakkingsmateriaal


Met het dopje van de chocomel en het geribbelde kartonnetje dat tussen speculaas zit, stempelde ik deze ondergrond. De tekst schreef ik met een dun kalligrafie-stiftje in een unciaal lettertype.

#CZC19: Inspiratie door kippengaas


Het kippengaasmotief - of moet ik zeggen honingraatpatroon? - maakte ik met een zelfgemaakt stencil en gele acrylverf. De tekst schreef ik met een fine-liner en de kip was weer een beetje van mezelf en een beetje van één van mijn wereldwijde onbekende vrienden.....

#CZC20: Puzzel(-stukjes)


Oranje-geel-bruin is een kleurenpalet dat ver buiten mijn comfortzone valt. Maar het resultaat valt me uiteindelijk best mee. De puzzel tekende ik met behulp van een echt puzzelstukje.

Het zijn er 6 deze week, want de laatste moet ik nog maken dus die hou je nog te goed. Ik heb een beetje achterstand opgelopen, maar dat komt goed. Leuk in ieder geval dat je tot hier kwam kijken :-)

2 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Die bovenste doet me aan glas en lood denken. Dat vind ik mooi.

Huisvlijt

Moon zei

Ik vind ze weer allemaal erg geslaagd!! Het kippengaas is mijn favoriet, leuk hoe je het geel hebt laten vervagen naar rechts toe.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!