Pagina's

woensdag 17 juni 2015

Beetje bezig met ... rozen


Ooit kocht ik eens Valentijnskaarten in de uitverkoop. Ze lagen jaren in de la, gingen vele malen door mijn handen en onlangs - ja hebbes! - had ik de geest te pakken....


Natuurlijk heb ik Pinterest om mijn ideeën te bewaren. Maar ik heb ook nog een oldskool boekje waar in ik ideetjes plak, knip en schrijf.... En dat kwam nu allebei goed van pas.
Met witte pen - ik gebruik die van Posca - schreef ik de teksten op de kaart. Waarna ik het plaatje weer op een normale witte kaart plakte. Want tja, "voor Valentijn" (dat stond dus aan de binnenkant van de originele kaarten) is in de rest van het jaar niet altijd van toepassing - behalve dan voor mijn nieuwe buurjongetje. Maar dat is een ander verhaal.... :-)

2 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Al je lades vol met aan het oog onttrokken schatten :-)
Prachtig zijn ze qua kleur en tekst. Ik zou bijna van rozen gaan houden ;-)

Miranda V zei

Leuk hé, als je spulletjes bewaart en ze opeens geschikt zijn voor een leuk projectje. Heel leuk de teksten i.c.m. de mooie rozen!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!