Pagina's

woensdag 3 juni 2015

Beetje bezig met ... wenskaartenOp woensdag altijd een wenskaart op dit blog. Vandaag een allegaartje van kaartjes, want het waren allemaal losse foto's op de computer. Deze hierboven is geweven van strookjes papier. Leuk om te doen, maar een beetje een eenmalige actie, want het was best even werk. Ik heb het weefje in een kadertje geplaatst en een wit vel papier erachter aan de binnenkant geplakt.En dit bedankkaartje is een combinatie van een plaatje uit de Flow, washi-tape en een bedankkaart voor de collectant van het Reuma-fonds (dat ben ik). Leuk, zo'n roestige tuinhaard..... :-s


Het idee voor het oog van deze dolfijn heb ik opgeduikeld tussen de ideeën voor bij de Postfabriek. De link linkt door naar hun website want ik kan het desbetreffende blogje niet meer vinden. Maar ze hebben altijd reuze leuke stukjes over liefde voor post.

Geinspireerd door Two peas in a bucket

Geinspireerd door weddingwithdrawal

Op Pinterest heb ik een heel bord verzameld met allerlei ideetjes van kaartjes met washi-tape. Hier zie je daar 2 uitwerkingen van, met letters van mijn hand. De link naar de originele site van het bovenste kaartje werkt niet meer, dus daar link ik naar mijn bord.

2 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

De geweven kaart vind ik prachtig.
De kaart die jij me stuurde ook, nog bedankt!

Moon zei

Ze zijn weer leuk!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!