Pagina's

donderdag 27 november 2014

Beetje bezig met ... 2 rompers voor BZNWat staat er nu in de titel? Rompers voor BZN? Ja! Rompers voor een Baby Zonder Naam! Althans we weten nog niet hoe de baby heet.Want de rompers in dit blog zijn niet gepersonifieerd met de naam van de baby erop :-)


Voor de romper met de molentjes maakt ik gebruik van een zelfgemaakt stempeltje, waarbij ik geïnspireerd werd door een motiefje op een stukje scrap-papier. Ik heb er geen muntstukje naast gelegd, maar het stempeltje is ongeveer anderhalve centimeter hoog.

Een echte Hollandse romper met molentjes dus. Ook op de achterkant. En op die zijde ook nog afbeelding waar ik eveneens een stempeltje voor gebruikte.


Het zoenende Hollandse stelletje is een stempeltje dat ik vorig jaar reeds maakte.
Klik en kijk maar hier.
 

Ik kleurde de stempel in met mijn textielstift. Daarna maakte ik de afdruk op de stof en tenslotte werkte ik het plaatje verder bij door het extra in te kleuren.


De hartjes voegde ik toe, uit de losse hand.

Deze andere romper zonder naam is ook zelf gemaakt en wijkt een beetje af van de `normale` manier. Niet doordat-ie lange mouwen heeft, maar meer omdat ik er geen letters op heb geschreven.


Dit was een probeersel met flockfolie op een rompertje. Ik zag het ideetje met de nooduitgang langskomen op Pinterest. En de auto ook. Dat is een Turkse politie-auto uit deze collectie van Mimmis Traktor. Over Pinterest gesproken: ik heb tegenwoordig een bord vol met beschreven rompers. Leuk als je even een kijkje neemt. Ik heb er al meer dan 78 gemaakt!Enne...  geen van beide bovenstaande rompers zijn specifiek voor iemand gemaakt. Dus mocht je interesse hebben? De ene met de molentjes is maat 62/68 en die met de auto is maat 74/80. Voor € 5,00 per stuk exclusief verzendkosten, stuur ik ze naar je op! Laat dan een berichtje achter hieronder. Vind ik leuk :-)

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ze zijn weer prachtig geworden.

Groetjes Marlies

Nicole Orriëns zei

Schattig die Hollandse molentjes!

Huisvlijt

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!