Pagina's

woensdag 5 november 2014

Beetje bezig met ... woensdag-wensdag #20


Het is weer woensdag. Die dag noem ik soms wensdag en dus tijd voor een kaartje..

Onlangs was ik met mijn studie-vriendinnetjes van vroeger uit eten en had één van ons voor allemaal een nagellakje gekocht. Voor mezelf gesproken gebruik ik nagellak eigenlijk alleen zomers om mijn tenen te "pimpen".


Maar de 3 meisjes hier in huis zijn er weg van. Ondertussen hebben we dus een enorm assortiment van rood, roze en paars tot blauw, groen en zwart. Dus ik vroeg mij af: zijn er nog meer mogelijkheden met dit cosmeticaproduct om zodoende de voorraad te verminderen? Hihi :-)


En ja die zijn er! Nagellak is natuurlijk gewoon lak, dus eh... verf! Ik tekende wat letters op een kaart en toen ... kleuren maar! En het handige van nagellak is: het kwastje zit gewoon al in het potje! Geen gedoe met schoonspoelen en zo.


Met een bijkleurend stukje washi-tape (waar ik ondertussen qua assortiment ook een winkeltje mee kan beginnen!), tover je zo een leuk kaartje in elkaar.OK, je moet wel even goed ventileren, want poeh... het riekt een beetje. Maar zo kom ik nog eens door de potjes heen en kunnen de meisjes weer nieuwe kleurtjes vragen voor hun verjaardagen :-)


3 opmerkingen:

Anoeska zei

Leuke kaartjes! En wat een handig gebruik van de voorraad nagellak! Geeft volgens mij ook een mooi resultaat, toch net anders dan verf denk ik?

Willy zei

Gave kaartjes!!

Rensina Steursma zei

Gave kaartjes!
En een leuk idee om zo je voorraad nagellak eens op te maken :)
Lieve groet, Rensina

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!