Pagina's

donderdag 30 oktober 2014

Beetje bezig met ... Mégan

De afgelopen tijd heb ik een goede inhaalslag gemaakt met achterstand in kraamkadootjes.Dit is de laatste uit die serie. Voor Mégan. Zusje van een meisje uit de klas van het Midi-meisje.


D

Kaartje had ik gelukkig al gestuurd (zie hier) en op kraamvisite was ik ook reeds geweest! En binnenkort ga ik vast weer eens koffiedrinken, even controleren of ze goed groeit, lekker bijkletsen met Mamalous, kijk maar eens op Facebook, ze maakt originele haak-creaties!

Bovendien sta ik samen met haar morgen op een Najaarsfair met onze zelfgemaakte spulletjes.
Maar daarover later meer! Net als over de neon-kaartjes die ik weggeef. Zaterdag trek ik een lootje, je kunt nog meedoen! Klik dan hier.


1 opmerking:

K-Creatief zei

Mooie hemdjes zijn dit, prachtig gedaan,

groetjes,

Karin

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!