Pagina's

zondag 6 juli 2014

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #7

Voor de Zomerchallenge van de Craftorij (elke dag een opdracht op een correspondentiekaartje maken) maakt ik in juni en juli werkstukjes. Hier de volgende 4:

#CZC25: BloklettersMet waterverf van de meisjes, restjes papier, alfabet stempelset van de HEMA en een fineliner met mijn eigen blokletters.


#CZC26: Schilder lijnen


En de tekst was hier goed op mij van toepassing! Ik twijfelde om hem te plaatsen, want ik zie wat puntjes die voor verbetering vatbaar zijn.... Toch maar wel gedaan, want tja, bij twijfel enz.....
Met diverse verfjes (Distress en acryl), viltstiften en een fineliner. Ik had op deze erg veel reacties van mijn mede-challengers. Leuk!


#CZC27: Gebruik papiersnippers


De ene opdracht schud ik zo uit mijn mouw, de andere heeft even tijd nodig. Deze valt in die laatste categorie. Bij het opruimen van mijn studio kwam ik het meisje tegen - ik tekende haar ooit na van een een hangertje van 2 cm groot - en later ook een Chinese krant die ik eens bij de afhaal had meegenomen. En toen was het idee er!


#CZC28: Washi Tape


Ik volg het blog van Miranda, zij maakt leuke kaarten met washitape. Eind juni hield ze een echte washi-week: elke dag een kaart met teep. Onderstaande kaart kwam ook langs in die week en die heb ik "gelift". 

http://creaties-miranda.blogspot.nl/2014/06/washiweek-5-brede-en-smalle-stroken.html

Liften wil zoveel zeggen als dat ik haar kaart niet gelijk heb nagemaakt, maar dat ik door deze kaart geïnspireerd raakte en ook iets van mezelf heb toegevoegd. Beetje van Miranda en beetje van mij, zeg maar. En wat heb ik dan toegevoegd? Mijn letters natuurlijk en mijn zelfgemaakte washitape van het washi-papier dat de HEMA nu in de vakken met schoolartikelen heeft liggen. Kijk maar, dat ene met dat kleine bloemetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!