Pagina's

zaterdag 5 juli 2014

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #6

Het was een beetje vol de laatste weken in mijn leven. Toch heb ik in ieder geval in de maand juni vol gehouden om elke dag een kaartje te maken (oké, soms maakte ik op 1 avond een inhaalslag maar dat mag de pret niet drukken). Hier de volgende 4 kaartjes en binnenkort volgen er meer, want ik ben bijna bij.

#CZC 21: Recycle iets


Voor deze opdracht vond ik in mijn doos met "mooie plaatjes" weer een stukje van een doosje, (ik bewaar echt van alles! Deze is van een doosje voor toiletartikelen voor meisjes, dacht ik?). Beetje washi-tape erbij, het nieuwste washi-papier van de HEMA en wat tekst in wit en klaar is Kitty!:-)


#CZC22: Je voordeur


Dit is de voordeur van ons huis uit 1935. Deze week is het huis geschilderd en zit alles weer strak in de lak. Op de voordeur had ik ooit onze familienaam geschreven. Die is er nu afgeschuurd, maar binnenkort mag ik weer een nieuwe zetten (alleen de tekst hoor, de naam blijft hetzelfde :-) )


#CZC23: Favoriete songtekst

 

Bijna 22 jaar geleden kende ik een leuke gozer met een gitaar die dit liedje voor mij zong.
Ik ken hem nog steeds trouwens, hij is nu de Man in huis :-)


#CZC24: Monochromatic


Monochromatic of wel: alles in 1 kleur. De tekst heb ik wel eens ergens op een stempel gezien, maar heb hem hier zelf geschreven. De achtergrond is met washitape, met acrylverf en gekochte en zelfgemaakte stempels. 

Op naar de volgende vier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!