Pagina's

dinsdag 15 juli 2014

Beetje bezig met ... kistletters

Deze foto plaatste ik vorige week op mijn Facebook-pagina:

Beetje Bezig met een opdracht. Hier een tipje van de sluier. Nieuwsgierig naar het resultaat?
Hou mijn blog in de gaten!
Het duurde even, maar hier is dus het vervolg!
En dat begon zo:

Onze oude buurvrouw (ze is niet oud, maar ze is wel verhuisd) heeft een zoon die de basisschool gaat verlaten. Als afscheidscadeau van de leerlingen bedachten ze een kist voor de gevonden voorwerpen op school. Er moesten letters op en toen dacht ze aan mij!

Dus men neme de combinatie van de foto hierboven, namelijk:
1. De kist
2. Sjabloonletters 
(Oh, die wilde ik altijd al graag hebben en nu had ik toch een goeie smoes reden om ze aan te schaffen! Ik kocht ze hier!)
3. Zwarte acrylverf en een tamponeerkwast

en als extraatje een vrije zondagmiddag.
Voeg dit samen en je hebt een resultaat!De voorbereidingen, het uitmeten en uitlijnen, waren nog het meeste werk:Maar daarna begon het leukste stukje: het tamponeren. Niet te veel verf op de kwast en pok-pok-pok-pok, kwasten maar. Het was een leuke klus om te doen. En ik ben tevreden met het resultaat en belangrijker: zij ook!


Aan de binnenkant van het deksel staat nogmaals de naam van de school en zullen alle kinderen van groep 8 hun naam nog schrijven.
Miek, bedankt voor de opdracht! Graag gedaan!!!

4 opmerkingen:

Dymphie zei

zulke letters vind ik zo gaaf, supermooi uitgewerkt en wat een leuk en praktisch afscheidskado!

Moon zei

Mooi gedaan!!

Unknown zei

Wat een leuke opdracht. En super uitgevoerd.

Groetjes Marlies

Rensina Steursma zei

Wat een geweldig afscheidscadeau!
En wat is hij ook mooi geworden.
Groetjes Rensina

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!