Pagina's

woensdag 30 oktober 2013

Beetje bezig met ... Dick Bruna kaartjes

Onlangs was ik aan het opruimen. Heerlijk vind ik dat: in mijn hokkie [of moet ik zeggen "studiootje"? :-)] alles door mijn handen laten gaan. Eén van de dingen die ik vond, waren plaatjes van Dick Bruna. Ooit gekocht op een CreaDoe. Daar ben ik al jaren niet meer geweest, dus ze kunnen zo15 jaar oud zijn.....
Maakt dus niet uit, want samen met wat foam had ik er een hoop lol mee. :-)En waarschijnlijk gaan ze straks allemaal met "greetings uit Holland" als Postcrossing-kaart de wereld over :-)

3 opmerkingen:

laura zei

:-) hi bernardine.. natuurlijk is het je studio....creadoe is deze week weer.. ik ga weer eens kijken.. en ja niets leuker dan oude dingen terugvinden er iets nieuws / anders mee doen ;-)).. ik heb ook een paar jaar postcrossing gedaan..

Rensina Steursma zei

Wat een leuke kaartjes, helemaal nu je ze hebt verdikt met Foam!
Ik ga zaterdag naar de KreaDoe... Heb er zin in.
Ben twee jaar geleden ook geweest. Ik ben erg benieuwd en er komt sowieso een blogje over binnenkort.
Groetjes Rensina

Dymphie zei

Niet te bescheiden, anders neemt een ander je ook niet serieus :) Gewoon atelier of studio!
Wat een leuke kaarten heb je gemaakt, ben nooit zo van veel laagjes, maar dit is wel gaaf.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!