Pagina's

donderdag 10 oktober 2013

Beetje bezig met ... Art Journaldag

Afgelopen zaterdag was het de 1e zaterdag van de maand en dan doe De Craftorij aan Art-Journal-zaterdag. Ieder neemt zijn eigen ArtJournal mee en met een uitleg van een techniek, een product of een uitdaging ga je dan aan de slag. Heerlijk vind ik dat, een dagje verpozen, spelen en inspiratie opdoen!


De eerste uitdaging voor mij was het overwinnen van mijn "witte-pagina-vrees". Lastige handicap, maar ik blokkeer vaak als er zo'n mooi nieuw boek (ik had natuurlijk een aanschafje gedaan) leeg voor me ligt.Enfin, het is dus een kwestie van doen en gaan! Met spray-inkt en stencils!
Lia was afgelopen zaterdag de "juf" en als uitdaging had ze gekozen voor Journaling & Lettering. Helemaal een schot in de roos voor mij!

Kijk mij eens lekker bezig :-)


Er was een mooie hand-out met voorbeelden van Pinterest
detail
Morgen nog wat meer resultaten!
2 opmerkingen:

Unknown zei

Was gezellig en leerzaam afgelopen zaterdag.
Ik heb je werk in het echt gezien en dat zag er heel goed uit.

Tot de volgende Art Journal Dag, groetjes Marlies

Rensina Steursma zei

Wat ziet dat er mooi uit!
Vooral je voorkant is prachtig.
Ben benieuwd naar je andere pagina's.
Groetjes Rensina

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!