Pagina's

zondag 12 mei 2013

Beetje bezig met ... creatieve ruimte

Vroeger - als klein meisje - logeerde ik vaak bij tante Nenne (zo heette ze natuurlijk niet echt, maar haar eigen naam was waarschijnlijk te moeilijk) en die had een hutje. Althans zo noemden we het kamertje waar zij creatief was (voornamelijk met een naaimachine maar ook met papier). Ik heb er heel wat uurtjes doorgebracht met vouwen, knippen en plakken. Misschien ligt daar de basis? Jammer dat ik het haar niet meer kan laten weten.

Tegenwoordig ben ik zelf ook tante. En heb ik ook een "hutje". Mijn dochters noemen het de werkkamer, want er kàn ook gewerkt worden: er staat een computer waarmee ik kan inloggen op het werk ;-) Er stond ook een piano, die hebben we de afgelopen week verplaatst naar de woonkamer (hopelijk bevordert dat het gebruik ervan?).

Er kwam dus ruimte vrij in mijn volle kamertje! De IKEA was weer blij met mij en ik met Ivar! Helaas heb ik geen foto genomen van de vorige indeling, maar ik heb het iets anders ingericht en kijk nou toch eens wat een ruimte: 2 bureau's, 2 muren met kasten met nog lege plekken erin (!), mijn naaimachine stand-by, niets meer op de vloer en nog steeds een heleboel papier en paperassen.... ;-)
Zoals ik al zei: ik ben er ontzettend blij mee. Wat denk je? Zal het creativiteit-verhogend werken?


Ik kan nu achter het knutsel-bureau naar buiten kijken.

Foto vanuit de deuropening.

Naaimachine standby :-)

Nieuw stukje kast, zie je niets van toch? :-)

2 opmerkingen:

Annefred zei

Heerlijk toch zo'n ruimte! Ik heb er ook zo één ( het Atelier) en dat is echt mijn hok, daar mag je alleen met mij speciale toestemming komen (en sommige mensen dus NIET).

Angenita zei

Ik heb ook een eigen kamertje, heerlijk. Het is er altijd een enorme puinhoop, maar gezellig en alles word gebruikt :)
Leuke blog heb je, ik heb me aangemeld en bedankt voor je berichtje.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!