Pagina's

dinsdag 14 mei 2013

Beetje bezig met ... blogverjaardagje, kaarten en een dolfijn

 
Afgelopen vrijdag was het een half jaar geleden dat ik mijn blog begon. Zonder het blog aan de grote internetklok te hangen, dus zonder publiciteit en alleen door zelf af en toe elders te reageren, word ik al door 9 dames gevolgd (waarvoor dank!). Afgelopen weekend passeerde ik de 1000 pageviews.
Oké, daar zitten er een paar van mezelf bij, want ik ontdekte pas later dat ik dat ook weer uit kan zetten. :-)

Het wordt hoog tijd om weer eens wat eigen werk op het blog te zetten. Maar ja, niet alles is voor publicatie geschikt! Vind ik :-) Zo heb ik afgelopen weekend verstelwerk gedaan: Gaatjes gedicht in leggings, knoopjes aangezet, broeken hersteld, je kent het wel. Ook wel creatief, zij het op een andere manier.
En met het vullen van de boekjes voor het Round Robin Notebook-project ben ik ook lekker bezig. Morgen hard aan de slag met het boekje van Anne. Ik maak er ook foto's van, maar die kan ik nog niet plaatsen, want dan is de verrassing voor de ontvangster er van af.

Wel heb ik gisteren nog diverse kaarten gestuurd voor Postcrossing. Waarvan 3 zelfgemaakt:
voor Renata in Rusland [met een beetje hulp van het Midi-meisje :-)]

voor Marina in Rusland
:
voor Emily in Hongkong


Hier ook nog even kiek van een schilderij dat het Maxi-meisje onlangs op tekenles heeft gemaakt. Zelf vindt ze hem zozo. Maar ik vind hem tof!


2 opmerkingen:

Anoeska zei

Leuke kaartjes! En ik ben erg onder de indruk van de dolfijn!!! Wauw!

Unknown zei

Prachtig wat ze hier heeft gemaakt. Heel knap

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!