Pagina's

donderdag 31 januari 2013

Beetje bezig met ...weer een molen

Ilse (van Stampij) van schreef over stempelmateriaal. Over gummen van Hema, Action of V&D, speciaal spul van Speedy Carve en ook van Essdee. Dat laatste stuurde ze op en mocht ik ook proberen.

Dus ik probeerde maar weer eens een molen ;-)
Het materiaal lijkt op een soort plastic linoleum, met een grove en een gladde kant. Op de gladde kant bleven mijn potloodlijntjes niet zitten, dus dat doen we volgende keer anders. Het spul gutst veel stroever [moest ik even aan wennen], maar heeft als voordeel dat ik er veel meer details in kreeg [zie hartje en raampje in de molen]. Wel denk ik dat ik het matje op een houtje plankje moet lijmen, om het wat meer stevigheid te geven, dat stempelt prettiger.
Ik heb nog een stukje over, dus ik probeer het vast nog eens. Wordt vervolgd dus.

2 opmerkingen:

Karen zei

Ja, die ervaring heb ik idd ook met Essdee ;)

Moon zei

Superleuke stempels heb je gemaakt!!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!