Pagina's

vrijdag 8 februari 2013

Beetje bezig met ... Japanse binding

Les 11 en 12 van de cursus Let it Loose van Marits paperworld bestaan uit het inbinden van de pagina's van de overige lessen. Hiervoor wordt een eenvoudige Japanse binding gebruikt. Omdat er meerdere varianten zijn, wilde ik er eerst een aantal testen.
Bind Een Boek

Dit boekje kocht ik ooit (voor weinig bij De Slegte) en hier staan 4 verschillende varianten in van Japanse bindingen. Die heb ik uitgeprobeerd. En op Google vond ik nog veel meer! Daar heb ik er ook twee van geprobeerd. 
Boekjes met Japanse binding

Naschrift: soms gaat er wel eens wat wat mis met zo'n nieuw blog.... Deze had ik al eens gepubliceerd en in ene vandaag nog een keer. Ik snap er niets van :-s1 opmerking:

Dagboekdingen zei

Wat ziet dat er leuk uit!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!