Pagina's

maandag 20 november 2017

Beetje bezig met ... raamtekenen

Ontwerp Karin Luttenberg | Paperfuel.nl

Wist jij dat van 13 november tot en met 22 december de Nationale Raamtekenweken zijn? Ik wist het eerst ook niet, maar toen zag ik bovenstaande poster langskomen op Facebook bij Paperfuel.
Op het raam tekenen bij de gorilla's. Dat leek me wel wat! Dus op die woensdagmiddag toog ik met het Mini-meisje naar de dierentuin. En na giraffen, flamingo's, luipaarden en olifanten zetten wij koers naar de aapjes.Daar was de happening al in volle gang! De ramen waren al lekker vol (en beslagen :-) ) en wij pakten snel een stift en gingen lekker los.  De gorilla's vonden het maar een maf gezicht, denk ik.


Overigens schrijven krijtstiften niet alleen goed op glas hoor. Mini-meisje en ik vonden de informatieborden ook goed te doen :-)Het leukste van de middag vond ik de ontmoeting met Karin Luttenberg, want zij is de creatieve dame achter Paperfuel. Hierboven zie je haar aan het werk in de de jungle :-)Karin heeft al meerdere boeken op haar naam staan (ik heb er al 3 zoals je ziet) en vanwege de #raamtekenweken is er een klein promotie-boekje uitgegeven en ik kreeg een gesigneerd exemplaar.
En weet je wat nou zo tof is? Afgelopen zaterdag kreeg ik nog zo'n boekje. Mijn dubbele wil ik graag weg geven. Als jij hem wil hebben, laat je dan een berichtje achter bij dit blog of op Facebook (of allebei)? Dan loot ik aankomende zaterdag en stuur ik je hem op!

1 opmerking:

Ageeth Mooij zei

Geweldig, wat mooi gedaan Bernardine!
Ik wil wel zo'n boek hoor :-)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!