Pagina's

donderdag 20 juli 2017

Beetje bezig met ... Jonah, Sybren & JulietteVandaag 3 rompers in opdracht die de wereld overgaan. Eerst eentje met een draakje op een wolkje, deze werd kado gedaan door mijn collega D. van de receptie. Deze blijft waarschijnlijk gewoon gewassen in Gelderland.

 

Als je dit blog vaker bezoekt herken je wellicht het draakje. Het draakje Dirk en hij stond ook al eens op het rompertje voor Antonie (klik hier). 

Deze romper is voor Sybren, nij jonkje in Fryslan. Ik heb het in de stijl van zijn geboortekaartje gehouden, met een ster er bij.


Sybren heeft een grote zus en een grote broer: Brecht en Lútsen, voor wie ik ook al eens "romperde". Dat vind zo leuk, dat ik het voor de hele familie mag doen! :-)De laatste romper gaat wat verder weg en vliegt naar Curaçao. Een vroegere vriendin van mijn mama werd - in Nederland - oma van een overzeese kleindochter.


Echt tropisch met die flamingo's erbij.


En dat dushi in het Papiamento "schatje" betekent hoef ik er natuurlijk niet bij te vertellen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!