Pagina's

donderdag 13 juli 2017

Beetje bezig met ... Inge


foto van Mooi van de Algemeer.


Kijk, dit is Inge. Wat een liefie hè? Ze ligt onder een dekentje met een eekhoorn, wat haar mama liet maken door één van de dames van Mooi van de Algemeer van een oude deken. Het lakentje is gewoon van de HEMA, maar met eekhoorntjes er op die ik dan weer getekend heb. Wat een goede samenwerking zo, met zo'n leuk resultaat!Om te kijken of het zou lukken met dat eekhoorntje - de mama van Inge had me een sjabloontje gestuurd "zo moet ie worden"- had ik er eerst een paar op een luierdoek getekend. Toen Inge geboren was, heb ik daar haar naam samen met nog meer eekhoorns aan toegevoegd.


Hier zie je het lakentje 1, met en zonder Inge.


Op het andere lakentje - want er zitten er 2 in de verpakking - heb ik ook weer eekhoorntjes getekend, maar nu niet meer kris-kras, maar op één lijn en met de naam van Inge erbij.


Dat was een totaalpakket aan eekhoorns.:-)
Hier kun je ook zien dat ik het lettertype van Inge's kaartje heb gebruikt.Toen ik op kraamvisite kwam, kon de romper natuurlijk niet ontbreken. Een mooie roze, echt een meisjeskleur. Maar nu zonder eekhoorn, maar met een aapje.

Dat komt namelijk zo: Inge is het zusje van Jelle en voor hem maakte ik bijna 4 jaar geleden een romper met hetzelfde aapje (klik hier). En het grappige is - zo werd mij toevertrouwd - die heeft Inge ook nog wel eens aan :-)

1 opmerking:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!