Pagina's

woensdag 1 juni 2016

Beetje bezig met ... folders & tijdschriftenInspiratie ligt overal op de loer. Ik zie altijd overal ideeen liggen. Met als gevolg een enorme doos met "mooie plaatjes". Waar ik dan maar weer kaartjes van maak....Vandaag een aantal kaartjes met plaatjes uit tijdschriften en folders. Volgens mij komt dit Indiaase symbool uit de Happinez....


En ik vermoed dat deze "mindfulle" plaatjes ook hun oorsprong hadden in een tijdschrift. Dat papier in tijdschriften is vaak glad en lastig om netjes te houden of te beschrijven, maar het kàn wel.


Deze vogels komen uit een folder van de Volkskrant over een DVD over vogelvlucten, dacht ik. Mijn oog viel alleen maar op de vogels :-)


De reclamefolder van het kasteel in ons dorp kreeg ook een nieuwe bestemming als kaart uit Nederland. En ook een winters schilderij en het standbeeld van Willem van Oranje (staat deze niet in Den Haag?) verwerkte ik voor mijn Postcrossing-vrienden in de wereld :)Tenslotte nog een afbeelding van mijn favoriete bloemen van Marimekko opgeleukt met wat letters en een zwart achtergrondje. Gevonden plaatjes verwerkt tot iets nieuws. Ik hou er van! Jij ook?

2 opmerkingen:

pourquoi pas ??? zei

Wat een mooie kaarten en wat een goed idee. Je ziet zo vaak mooie plaatjes in tijdschriften. fijne dag.

Nota Bene zei

Haha, wat herkenbaar, die grote doos plaatjes! Bij mij is het een map die al lang niet meer dicht kan, maar het gevoel is helemaal hetzelfde...
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!