Pagina's

donderdag 10 maart 2016

Beetje bezig met ... Eefje, Noralie, Liene & Bram
Eefje is de dochter van Lnnk, van Lonneke dus, blogger achter Bringing Happiness. Ik volg haar al best een poos. Lonneke blogt al heel lang, ze heeft een mooie stijl van inrichten van haar interieur, maakt prachtige foto's en freebies. En één van de dingen die ik van haar heb geleerd is om gewoon de foto's voor dit blog zelf te maken, zodat je ook geen "gedoe" krijgt met anderen.Dus toen er in januari een klein meisje bij kwam in haar gezin, heb ik gevraagd of ik een rompertje mocht opsturen. Op de achterkant deze keer niet de naam van de trotse ouders en de grote zus, maar het logo van haar blog :-)


De dames van Mooi van de Algemeer zijn met zijn drietjes en twee van hen zochten een kraamcadeautje. Eentje voor Noralie.....


 

 - het plaatje van het meisje op de schommel komt van het geboortekaartje - ....
.....en eentje voor Liene, klein lief zusje van Coen....
En tenslotte beschreef ik in deze serie-productie (en toch allemaal uniek!) nog een romper voor Bram, kleinzoon van de oppas van vriendin A.Bram is de allergrootste vriend van Opa, vond Oma Lenie. Nou, dat weet ik wel zeker! :-)

Wil je ook een rompertje met de naam van de baby er op? Schroom dan niet om me een mailtje te sturen (beetjebezig - apenstaartje - gmail.com) of benader me met een persoonlijk berichtje via Facebook. Leuk!

2 opmerkingen:

Karin Joan zei

is dit allemaal met de hand gedaan?! het is echt GEWELDIG!! en zo inspirerend!!!

Sarah zei

Geweldig!!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!