Pagina's

donderdag 31 maart 2016

Beetje bezig met ... Charles & KlaasBeide rompers van vandaag gingen onlangs op de post richting het zuiden.
Als Charles straks kan praten dan zegt hij 'Bonma' tegen Kudrun, een Belgische letter-boekbind-Facebook-vriendin van mij. :-) Ik ontmoette haar hier.


 

En als Klaas straks groter is, dan krijgt hij vast een stempel met zijn naam erop. Zijn Belgische mama, maakt hele mooie. Ik volg haar al een poos en ik ben blij met haar inspiratie, dus als dank daarvoor stuurde ik een kraamkado. Klik maar even hier naar het blog van Karen.

1 opmerking:

Nota Bene zei

Schattige rompertjes met leuke letters! Bedankt ook voor je leuke reactie op mijn blog. Letters uitwisselen lijkt me een superidee, ik moet alleen nog even nadenken over de praktische kant van de zaak...
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!