Pagina's

woensdag 1 april 2015

Beetje bezig met ... scraps/restjes


Het is weer woensdag. En als je de O weglaat, is het wensdag en vanuit dat thema is woensdag een dag met kaartjes. Deze keer gemaakt van restjes papier die ik in een la bewaar.


Vierkantjes in een patroon leggen. En de letters schreef ik er zelf bij.


Deze letters dan weer niet.... ;-) Deze zijn gestast. Ik heb sinds kort een Big Shot, een stans-machine. Ik ben nog even aan het ontdekken.En ook "Pluk de dag" schreef ik niet zelf. Dat is een recycle-plaatje geweest. Maar wel op mijn restjes papier. Fijne dag nog!

1 opmerking:

Moon zei

Mooi zijn ze, goed idee om dit met restjes mooi papier te doen. Soms kan het zo eenvoudig zijn, je moet er maar net even op komen! Fijne paasdagen!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!