Pagina's

zondag 25 januari 2015

Beetje bezig met ... Secret Santa #2Zoals ik vrijdag al schreef had  ik me opgegeven voor Secret Santa georganiseerd door Tess (klik!). Allemaal enthousiaste reacties op haar blog! Alleen voor mij had Secret Santa even niet veel met Kerst van doen. Ik was zo laat, dat het in mijn geval beter Secret January kon heten. :-(

De volgende namen zaten in mijn mailbox en ik was de Secret Santa van:
* Lize
* Ageeth
* Ina
En tot mijn spijt heb ik niet tussen Kerst en Oud&Nieuw maar ruim in januari (waar kun je tijd kopen?) alsnog mijn "geheimen" verstuurd.


Voor alle drie vulde ik een envelop met Minnie-Mouse tape (hoewel 2 van de 3 zoontjes hebben :-) ), een aantal blanco - handmade - kaarten en met een kaart van mezelf waarmee ik hen alle goeds voor de overige 11,5 maand van 2015 wens. En om dat te benadrukken heb ik er ook nog een boekje met wensen ingestopt.


Een boekje met wensen, een wensboekje dus.
 

Met door mij geschreven wensen, vermenigvuldigd (lang leven het kopieerapparaat) en daarna ingebonden tot een boekje met kralen in de binding.


Hieronder de volledige inhoud van het boekje...


Ik heb er nog een aantal extra gemaakt. Die wil ik graag weggeven. Dus heb je ook mee gedaan aan Secret Santa? Laat het dan even weten met een reactie hieronder of mail me (mijn adres staat in de rechterbalk bovenaan). Dan stuur ik je er ook eentje. En ik wacht niet tot Kerst en Oud&Nieuw hoor :-)

En nu maar hopen dat de ontvangers blij zijn met dat waarvan ze dachten dat het niet meer zou komen :-s

4 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Haha, eigenlijk is het veel leuker om in de loop van januari ook nog fijne post te krijgen. De hele maand december is het zo druk en dat sijpelt in januari nog wat door.
En wat voor post! Bernardine, je hebt het prachtig gemaakt en tot in de puntjes verzorgd. Wat een feest. Ik ga er ook nog over bloggen hoor :-)) Dank je wel!

Bernardine zei

Leuk om te horen dat je er blij van werd. Ik ook ! :-)

Anoniem zei

Je pakketje is goed aangekomen Bernardine! Heel blij mee! De verrassing was dubbel zo groot doordat ik niks meer verwacht had!

Ageeth Mooij zei

Het staat nu (pas) op mijn blog!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!