Pagina's

vrijdag 23 januari 2015

Beetje bezig met ... Secret Santa #1Ruim voor kerst las ik op het blog van Tess over Secret Santa. Kort gezegd houdt het in dat je als geheime kerstman (vrouw?) 3 andere bloggers verrast met een wens. Iets dat in een envelop past. Voor het komende jaar. Niet groot, niet klein, een kleine geste en zolang het maar door de brievenbus past. Of zoals Tess het schreef: We hebben al genoeg, je hart kan altijd warmer.

Begin december ontving een ieder de adressen. En toen was het Sinterklaas en Kerstmis en vakantie en Oudjaar, familie-dingetjes, gezin, een nieuw nichtje, werk, veel te doen..... En toen kwam de klad er in. Geen excuus, maar je kent het wel. Ik gunde me geen tijd om te bloggen.... Sorry dames. Ondertussen werd ik wel verblijd met drie leuke enveloppen en hier is dan eindelijk de post erover!
De eerste was van Sarah. Zij had mijn blog goed bekeken, want ze stuurde prachtige servetten van Marimekko! Ze had haar wens op een blad uit het Flow-papierboek geschreven en voor 2015 wenste ze mij:
  • een hoofd vol dromen
  • een nieuwe jas met diepe zakken waar je prulletjes in kwijt kan
  • dochters die je elke avond toefluisteren dat jij de allerliefste mama van de wereld bent
  • genoeg mensen om tegen het lijf te lopen
  • elke ochtend een warme tas koffie (Tas koffie? Ja, Sarah is van België :-) )
  • verwend worden zonder dat ja daar ziek voor moet worden
  • 1001 rompertjes (Woeh! Dat zijn er veel!)
  • altijd het juiste rolletje washi-tape in huis (Dat gaat wel lukken!)
  • en nooit uitgelopen inkt.
  • Maar vooral dat ik gezond ben en me creatief kan blijven ontplooien.
Mooi geschreven Sarah! Dankjewel! En namens mijn meisjes ook dank voor de tekening van Olivia! :-)


Mijn tweede envelop was van Patricia. Ze wenst mij een mooi 2015 met vele leuke momenten omringd door de mensen die je graag ziet. Ook al zo mooi gezegd! Dank. Op haar blog laat ze de inhoud van haar envelop hier zien, met een mooie kaart met draad, een ster en wat thee voor een moment voor mezelf. Wat op haar foto niet staat, maar wat er nog wel in zat, zijn de zilveren sterretjes die uit de envelop dwarrelden. Ze liggen nog steeds her en der rond mijn werkblad :-) Dankjewel Patricia!


De laatste envelop was van Nathalie. Met ook al zo'n leuke kaart met draad er in. Ze schreef hier haar blogje over Secret Santa en ik gok dat ik haar buitenlander ben :-) Dankjewel Nathalie!

Dames, ik ben heel blij met de enveloppen. Dank voor de moeite en inspiratie. En nu mijn eigen resultaten. Die zijn ook op de bus gegaan. Daarover zondag meer....!!

2 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Wat leuk allemaal! Dat rendier vind ik ook erg origineel. Dat je met zulke simpele lijnen een dier kunt neerzetten!

huisvlijt

Ageeth Mooij zei

Ik heb gisteren je Secret Santa-envelop ontvangen; fantastisch! Ik zie geen mailadres. Op mijn blog staat rechts die van mij. Wil je mij mailen?
Jij hebt ook leuke post ontvangen!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!