Pagina's

zaterdag 28 december 2013

Beetje bezig met ... Kerst en stempelworkshop!

De moeder met wie ik samen klassenouder ben in de klas van het Midi-meisje was jarig en gaf een feestje. En niet zo maar één, nee een echt knutselpartijtje! En ik gaf  mijn eerste workshoppie!
Met 6 andere schoolvriendinnen (lees: andere moeders van het schoolplein) hebben we stempels in kerstsfeer gegutst. Gezellig, lekker (want heerlijke worteltaart!) en erg leuk.

De resultaten!


De juf van het Midi-meisje was er niet bij, maar had wel een wens meegegeven. Dus in de laatste schoolweek hadden de kinderen een engel of een kerstboom verdiend.


De engel is intensief gebruikt. Hij rafelt al behoorlijk. De stempel is gemaakt op een gum van de HEMA. Ze hebben nieuwe in het assortiment (met zwarte in plaats van blauwe tekst) en het lijkt wel of deze kwalitatief wat minder zijn. Iemand die hier ook mee zit?1 opmerking:

Ilse zei

Hoi, ik heb uit nieuwsgierigheid eens gekeken bij de Hema. De gum die jij bedoelt is idd anders, ze verkopen hem ook als 'extra-soft'. Ik ga hem ook eens uitproberen, maar het ziet er zo al minder glad en prettig uit. Ik zag nog wel oude roze gummen van het andere materiaal liggen. Ik hoop dat die witblauwe weer terugkomen!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!