Pagina's

zaterdag 14 september 2013

Beetje bezig met ... Hollandse makelij

Aan Postcrossing beleef ik veel plezier. Het is erg leuk om kaarten naar over de hele wereld te sturen en ze ook weer terug ontvangen.
Zelfgemaakte kaarten zijn nog leuker (vind ik) en goedkoper (vind ik ook (-: ). Daarom verzamel ik alles wat "typical Dutch" is uit museumfolders, tijdschriften of reclamemateriaal. Beetje knippen en plakken, wat gekleurd papier erbij en het vooral simpel en strak houden en klaar. Daar hou ik van!
Onlangs weer een hele riedel kaarten gemaakt met Hollandse tafereeltjes. En nu kunnen ze allemaal met tante pos naar Rusland*! :-)  

*Hoewel de adressen bij het crossen random gekozen worden, gaat het gros van mijn kaarten tegenwoordig naar Rusland. Daar wonen blijkbaar veel postcrossers :-D

Typisch Nederland :-)
Groen en rood. Met dank aan folders van mijn vorige werkgever :-)

Amsterdamse clichés doen het ook goed :-)
En kaas, molens en klederdracht uiteraard ook
Marker meisje en Art from the Netherlands :-)
Schiedam en het Muiderslot
Marken

4 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Ze zien er erg leuk uit, dit vinden de postontvangers vast heel leuk om te krijgen.

Moon zei

Ze zijn leuk! Goed idee om je eigen Hollandse kaarten te maken, krijgen ze aan de andere kant van de wereld, of dichter bij kan natuurlijk ook, een uniek stukje Holland!

Heleen zei

Leuke kaarten!!
En Rusland.. Zou het toch niet toeval zijn? In het begin van mijn postcrossing-loopbaan had ik het idee dat bijna alle postcrossers in Finland woonden!... Maar tegenwoordig krijg ik vaak adressen uit China en Taiwan (en o.k., ook Minsk, Wit-Rusland, de buren van Rusland :-) )

Anoeska zei

Leuk zijn ze! En Rusland en China zijn grote landen zegt mijn man steeds als ik zeur dat ik weeeeer naar China (of Rusland) moet sturen... (met andere woorden, grote landen; veel mensen dus veel postcrossers....)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!