Pagina's

zondag 8 september 2013

Beetje bezig met ... Art Journal Freedom Challenge #4

Vandaag weer een uitdaging uit het boek van Dina Wakley, dat doe ik samen met Creanoes. Hoofdstuk 5 gaat over dominantie en herhaling. De hele week zat het idee al in mijn hoofd, maar vandaag had ik de geest. Leuke woordspeling, want de de art journal pagina is inderdaad in de geest van mijn moeder: het is haar handafdruk in de mijne ;-)Net zoals de vorige keer was het weer even een uitdaging, maar ook weer zooooo leuk om te doen!!
Volgens mij zit ik dan een glimlach te werken, zo voelt het ;-)
Het werk hangt nu pontificaal in de keuken, op een centrale plek, dan kan het een beetje indalen. ;-)
Hoofdstuk 6 gaat over kleurenleer en welk effect het heeft op je compositie. Leukleukleuk!

Naschrift 10.09.13: Foto's vervangen door foto's zonder flitser. Is toch iets mooier :-)

2 opmerkingen:

Anoeska zei

Mooi! Bijzonder ook dat je de handafdruk van je moeder er in verwerkt hebt. Ik hoop er vandaag aan toe te komen...

Moon zei

Mooi!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!