Pagina's

woensdag 5 juni 2013

Beetje bezig met ... een nieuw boek over stempels

Al eerder schreef ik over mijn nieuwe boek: Stamp it! van Jenny Doh. DIY printing with handmade stamps. Er staan 45 projecten in, van 9 stempelmakers in. Waaronder mijn favorieten: Memi the Rainbow, Ishtar Olivera Belart en ("onze eigen") Gertie Jacquet. Ook staan er 200 motieven in die je zelf mag/kunt gebruiken. Dat vind ik wel moeilijk, want dan is het niet van mij. Als ik dan echter een (klein) detail verander, dan voelt het weer van mij. Soms lukt dat, soms niet. Zie hier het resultaat:

Voor mijn 3 meisjes :-)
Geïnspireerd door Memi the Rainbow :-)
 
Het is een inspirerend boek. Ik ben er blij mee. :-)3 opmerkingen:

manomij zei

Heel leuk die stempels als ik Nderlad ben ga ik dat ook kopen! Thanks for sharing:)
ManonX

Anoeska zei

Leuke stempels! En ik hoop maar dat hoofdstuk 4 gaat helpen ;-)

laura zei

bernardine ik volg workshop bij janine vos de mooij in amsterdam ...doosjes maken ...weet niet hoe ik je anders kan bereiken

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!