Pagina's

donderdag 5 september 2019

Beetje bezig met ... Jop, Ravi & Nora

Op de 1 of andere manier blijven collega's baby's krijgen. :-)

 

En hoe leuk is het dan om een rompertje te maken dat geinspireerd is op het geboortekaartje?De Man in Huis heeft 2 collega's die onlangs vader zijn geworden en zij werden verblijd met een romper.Ook ik zag een prachtig geboortekaartje langs komen, op mijn werk. Kleurrijkvoor een meisje.


  
 

En ook hier heb ik geprobeerd om de stijl van het kaartje terug te laten komen in de romper.
Soms lukt dat best aardig. En daar word ik dan weer heel blij van. Jij ook?

Note: de geboortekaartjes zijn bewerkt vanwege de privacy

2 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Al die nieuwe levens in zo'n mooie, leuke romper! Ik word van dat idee wel blij!

Annick zei

ja hoor, prachtig toch als je zoiets af kan geven !

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!