Pagina's

zondag 16 juni 2019

Beetje bezig met ... oude baan & nieuwe job


Een vroegere collega heeft een passie - net als ik - voor papier. Dus toen zij het Openluchtmusuem verruilde voor het Zuiderzeemuseum (en dus promoveerde van collega naar papier-vriendin), maakte ik een boek voor haar (daarover schreef ik hier). Het boek op de foto hierboven lijkt er op, door de kleuren en het logo.

 

Het boek op deze foto's maakte ik echter 2 jaar geleden, toen mijn leidinggevende het museum verliet. Ik maakte een leporello (een harmonicaboek) met collages, teksten, foto's en anekdotes van 8 jaar samenwerking. Het was wel nieuw voor mij, een boek maken voor een man, maar heb er geen spijt van gehad.....


 

In 2018 maakte ik ook nog meer afscheidscadeau's voor collega's die het museum verlieten....


En toen kwam er een moment, en nam ik ook afscheid.


Tekening van het Mini-meisje uit 2017
Het was jammer, om na 9 jaar afscheid te nemen van het mooiste en groenste museum van Nederland. Het bood echter ook weer een nieuwe kans, een mogelijkheid om iets nieuws te beginnen.


 

En dat moment is nu! Morgen is mijn eerste dag op mijn nieuwe werkplek!Ik heb namelijk een nieuwe baan! Nieuw werk, nieuwe collega's, nieuwe mensen, nieuwe dingen...
Ik vind het retespannend maar ook reuzeleuk! En - niet onbelangrijk - ik heb er zin in!!Ben je nieuwsgierig naar wat ik ga doen! In dit geval is hier mijn professionele link :-)
3 opmerkingen:

Nota Bene zei

Wat een prachtige collectie boekjes, cadeautjes en mooie spreuken. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en heel veel succes morgen!
Groetjes, Nele

sjannesblog.com zei

Veel succes in je nieuwe baan!

Bertiebo zei

'Veel succes en vooral veel plezier op je nieuwe school' schreef ik vaak in de rapporten van mijn schoolverlaters. Beter kan ik ook jou niet wensen: veel succes en vooral veel plezier in je nieuwe baan!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!