Pagina's

woensdag 6 juli 2016

Beetje bezig met ... kaarten van restjes


Vandaag show ik weer een aantal varianten van het zogenaamde "kliek-knutselen", mijn benaming voor creatief zijn met dàt wat je al in huis hebt. :-)


Restjes papier met verf er op is er een voorbeeld van. Ooit heb ik dan eens wat geprobeerd met verf, of een kwastje uit geveegd op een stukje papier. En als het dan droog is, dan vind ik de kleuren nog zo mooi, dat ik het niet over mijn hart verkrijgen om het weg te gooien.
 

Met als gevolg dat ik een studio - dat is de luxe benaming voor de ruimte die mijn dochters de "werkkamer" noemen - vol met restjes papiertjes heb. Ik kan nog wel 50 jaar voort, ik heb zo veel!!!


Daarom maar weer een penseelstift ter hand genomen, wat letters geschreven en de restjes een metamorfose gegeven tot nieuwe wenskaarten.


Ook met de voorraad kaarten kan ik nog wel 50 jaar voort! Binnenkort maar weer eens op de verjaardagskalender kijken wie er een felicitatie verdient. Jij misschien? :-)

3 opmerkingen:

Sarah zei

Ik vind ze heel mooi.
Ik heb hier zondag 2 jarigen, die zulke kaartjes vast leuk vinden.
Ik ben pas in april aan de beurt.
Ik hou ook van restjesverwerking!
Xxx

Ageeth Mooij zei

Dat zijn de mooiste restjes!

Nota Bene zei

Prachtig resultaat! 'k Heb deze week trouwens op mijn blog (snel tussen een kalligrafiestage door - daarover later natuurlijk meer) een van jouw kaarten gelift. Dankjewel voor de vele inspiratie!
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!