Pagina's

donderdag 5 februari 2015

Beetje bezig met ... Daniël, Levi & Xavi

 
 Een romper-post voor alleen maar jongetjes! Deze is voor Daniël, in opdracht van mijn vader :-)


Kijk, hier zie je mijn nieuwe label! Met mijn eigen domeinnaam. Is even een klusje voor een niet computer-expert als ik ben, maar ik vind het wel heel stoer staan :-)


De opdracht was helemaal inclusief, dus de verzending deed ik ook :-)


En nog eentje in opdracht (waarvoor dank Pap, al ben ik benieuwd of je dit leest!).
 

Bij de grote kerstschoonmaak van mijn werkkamer-atelier-studio (of hoe je het ook noemt) kwam ik een brandweerauto tegen tussen mijn stempel-ideetjes. Die past wel goed bij jongetjes. Het is (nog) geen stempel overigens....


En wat me niet vaak overkomt en nu een keer wel: ik beschreef een romper en vergat een foto te nemen!


Ik maakte deze in opdracht van mijn collega. En gelukkig (ook jij bedankt B.!) vond ze hem zelf zo leuk dat ze een foto maakte met haar eigen telefoon, voordat ze hem weg gaf. Ook met een brandweer, ik vermoed dat-ie wel vaker langs gaat komen. Teh-tuu-teh-tuu!

1 opmerking:

Nicole Orriëns zei

Dat vrachtauto-tje vind ik schattig er op!

Huisvlijt

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!