Pagina's

zondag 11 mei 2014

Beetje bezig met ... Moederdag 2014

Gisteren - tijdens het songfestival - lekker ontspannend bezig geweest.
Vandaag kreeg ik een moederdagrapport van het Maxi-meisje: en wat denk je?
De tekst klopt, vindt ze! (nadat ik eerst even uitgelegd had wat upside down betekent) :-)
 

En het klopt ook, want onderste boven is het ook leuk :-)


Verder nog verwend met een zelfgemaakt sfeerlichtje van het Mini-meisje, een flessenboodschap van het Midi-meisje, wat nuttige cadeautjes (appelboor en strijkplankhoes), iets wat ik zelf gekocht had (washi-tape!!) en een boek dat de Man in huis zelf eigenlijk wil lezen.... :-)
Oja, en ik kreeg ook nog een boek! Dus die kan ik toevoegen aan mijn creatieve boekenplank op Pinterest!

Grenzeloze creativiteit in acryl

Ik had het boek al eens gespot, o.a. op het blog Dymphie. En terwijl ik naar dat linkje op zoek was (wat ik niet meer kon vinden overigens), zag ik dat de schrijvers ook een pagina hebben op Facebook (Chris en Julie). En dat maakt meteen weer een leuk opstapje naar het volgende: Beetje Bezig heeft ook een Facebook-pagina! Dus vind je dat leuk? Volg me dan ook daar! Dat is dan pas echt een kadootje :-)

1 opmerking:

Unknown zei

Wat leuk bedacht.

Groetjes Marlies

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!