Pagina's

zondag 24 november 2013

Beetje bezig met ... zelfgemaakte labels

Begin november was de Boekkunstbeurs in de Pieterskerk in Leiden: een jaarlijks evenement waar - ik citeer nu van de website - een ruim aanbod is te zien van fraaie met de hand gebonden boeken, volgens traditionele technieken vervaardigd drukwerk, sublieme staaltjes van kalligrafie en allerlei kunstzinnige voortbrengselen in papier.

Ik had een erg leuke zondag in Leiden. Heb me ingehouden met aankopen - hoewel de man hier in huis bij mijn thuiskomst opmerkte "Oh, kocht je papier? Dat hadden we nog niet!" - en kocht wel wel een labelmal van Mooigelabeld. Een mal van acryl, om zelf labels van te maken. Stickertje erop, touwtje erdoor en klaar. Daar heb ik een middag veel lol mee gehad.

Ze zijn nog wat kaal, maar dat komt, dat komt......

En toen was ik de mal kwijt! :-(

En het was zo'n leuk ding! Maarja, doorschijnend hè, dan heb je dat. Hij zal nog wel ergens zwerven - uiteraard - en ik had nog wel zulke leuke plannen bedacht in deze kado-tijd.....

Daarom stoute schoenen aangetrokken en heel decadent gewoon via internet nog eentje besteld! Of eigenlijk twee. Ik vind ze zo leuk, dat ik ook de grote variant ook heb genomen. Dus kreeg ik afgelopen week dit pakketje en ben ik vrolijk verder gegaan. Wel een beetje mal toch? :-)Mijn bestelling bij Mooigelabeld met touwtjes, stickers voor de gaatjes, de grote en kleine mal en een kerstlabel

4 opmerkingen:

Dymphie zei

Ben veel te snel over de beurs gesjeesd, dit soort dingen heb ik niet gezien... maar dat kwam mogelijk omdat het doorzichtig was ;) Leuke mal, misschien met glasverf wat er op schilderen? Ik ga eens een kijkje op de website nemen ;)

Rensina Steursma zei

Ah wat balen zeg, maar daar heb je dan wel weer iets leuk voor terug.
Hele leuke dingen heb je gekocht!
Ik ben benieuwd wat voor mooie labels er voorbij gaan komen.
Fijne zondag, Rensina

Anoeska zei

Leuke mallen, en leuke labels! En inderdaad wat Dymphie zegt, ik zou er iets op schilderen (of een stickertje er op plakken) om ze in het vervolg niet meer kwijt te raken... ;-)

Melissa zei

Oh die zijn leuk!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!