Pagina's

donderdag 4 juli 2013

Beetje bezig met ... crea in de tuin

In deze tijd van het jaar blijft het altijd zo lekker lang licht. Dus dan kan ik de creaties prima 's avonds buiten fotograferen. Onlangs kreeg ik de vraag, wat die mooie gekleurde achtergrond is. Dat is mijn zelfgemaakte tuin-bijzet-tafel. Op een oud onderstel - waarvan het marmeren blad gebroken was - heb ik op een multiplex plaat een mozaïek gemaakt.

Ik denk dat-ie al zeker 5 jaar oud is. De man hier in huis ontmantelt hem elke herfst trouw om hem in delen op te slaan. Dat hebben we één winter namelijk niet gedaan, en toen vroor bij een aantal tegeltjes het glazuur eraf :-( Dat heb ik opgelost door die beschadigingen met goudverf te bewerken en eigenlijk is-ie daa nóg mooier van geworden! Op de achtergrond staat nog iets met mozaïek....


Dat is een schaal, een proeflapje voor de tafel. :-) Nog ouder, maar ook een blijvertje. Lekker fleurig.

2 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Wauw wat mooi zeg! Superleuk gedaan

Angenita zei

o wat leuk! ik heb geen geduld voor mozaiek, maar ik vind het wel heel mooi altijd.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!