Pagina's

Over mij

Dag!

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Beetje Bezig is de alias van Bernardine, 40-nogwat en wonend in het midden van Gelderland, samen met de Man in huis en 3 dochters: Maxi-meisje (14), Midi-meisje (12) en Mini-meisje (8).

Beroepsmatig ben vooral bezig met cijfers, in mijn vrije tijd ben ik een letterliefhebber en heb ik een passie voor papier en alles wat je daar mee kan maken.
Beetje Bezig staat dus voor al mijn creatieve bezigheden, in de ruimste zin van het woord (dus met van alles en nog wat!), maar voornamelijk met door mijzelf geschreven letters. Ik letter op papier, op kaarten, op textiel (kraamkadootjes!!), op steen, op leer, op hout, op servies, op ramen, in (door mijzelf handgebonden boeken & art-journals en... waarop of waarin eigenlijk niet?

Ooit - ik denk dat het gauw zo'n 30 jaar geleden is - ben ik begonnen met een kalligrafie-pen en een studieboekje en heb ik mezelf mooie letters leren schrijven (auto-didact noemt men dat).
Later heb ik lessen kalligrafie gevolgd bij Lense Elzinga, Evert van Dijk en Mary Koperdraat. En workshops gevolgd bij o.a. Elmo van Slingerland, Babs van de Graaf, Trudie Demoed, Margreet Wanst, Carry Wouters en An Vanhentenrijk. Tegenwoordig is handlettering hartstikke "hip". Mij maakt het niet uit, ik hou gewoon van alle 26 letters evenveel en schrijf en teken ze graag :-)

In november 2012 ben ik dit blog begonnen als naslagwerk, een plek waar ik mijn
werk openbaar kon maken, een soort digitaal creatief dagboek. Om op die manier vast te kunnen leggen wat mijn ogen zien en mijn handen maken.

Natuurlijk vind ik het fijn om te horen als je het mooi vindt of als je er inspiratie van krijgt. Laat je dat dan even weten met een berichtje bij de reacties? Dat maakt me blij :-)

Je kunt Beetje Bezig ook volgen via Facebook, Instagram, of op Pinterest. Like-leuk-like!
www.beetjebezig.nl


Laatst bijgewerkt: 10.01.2019